Bedriftsgruppe på forsikringsmøte med avdeling Nordland

Bedriftsgruppen i Driv Karriere AS tok kontakt med avdeling Nordland, og formidlet et ønske om å få informasjon om forsikringsbetingelsene som Lederne tilbyr. Resultatet ble en informativ og hyggelig kveld for deltakerne.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Lederne
Dato

Det er 11 Lederne-medlemmer i bedriftsgruppen til kompetansebedriften Driv Karriere AS, som ligger i Mo i Rana. Der gjennomføres det kurs, utdanning og arbeidsrettede tiltak i et tjenesteområde som omfatter Rana og omegn.

Bowlinghallen på Rena.

Etter forespørselen fra bedriftsgruppen til avdeling Nordland, ble det arrangert en medlemskveld i bowlinghallen på Rena, der gruppen fikk et forsikringsforedrag av avdelingsleder i Ledernes avdeling i Nordland, Yngve Magnussen.

– Gode forsikringer er viktigere enn mange er klar over. Holdningen om at «det skjer ikke meg» kan fort gi fatale følger etter at en situasjon som krever hjelp og støtte har oppstått, sier Magnussen.

Tilpassede ordninger

Forsikringer har som oftest et individuelt preg med tanke på blant annet alder, inntekt, bosted i landet, og livssituasjon.

– Nettopp derfor er det grunnleggende viktig å ta kontakt med Ledernes forsikringskontor. Ikke bare for å få gode og tilpassede forsikringstilbud, men også vil du kunne få veiledning om hvordan du går fram, og hvem du skal kontakte om du ikke er kjent med det fra før, sier Magnussen.

Magnussens foredrag fokuserte mest på hvor man skal lete, hvor man kan søke hjelp og ikke minst hva man bør tenke over ved valg av Ledernes forsikringer.

– Jeg pekte samtidig på de individuelle forskjellene som også må hensyntas ved valg av forsikringer, sier Yngve Magnussen.

Ta kontakt

Lederne oppfordrer til å ta kontakt med forsikringskontoret hvis du lurer på noe slik at du kan få hjelp og råd.

Her er noen nyttige linker til vårt forsikringstilbud:

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.
Se alle dine medlemsfordeler