Ledernes årskonferanse 2019

Ledernes årskonferanse 2019 – husk å sikre din plass nå!

De beste lederne finner en god balanse mellom å hjelpe seg selv og hjelpe andre. Det blir fokuset på Ledernes årskonferanse 2019. På fantastiske, nyåpnede The Hub i Oslo sentrum får du onsdag 13. november 2019 møte andre ledere og kjente navn i hopetall. Her oppdager du garantert nye ledelsesverktøy som kan hjelpe deg til å lykkes enda bedre. Meld deg på nå!

Tekst
Redaksjonen

Meld deg på her!

Gode ledere utvikler seg kontinuerlig fra en fastlåst tenkemåte til en læringsorientert tenkemåte, ikke minst for å forstå sine medarbeidere innenfra og seg selv utenfra.

Hvilke verktøy trenger du i din verktøykasse for å bedre kunne lede både deg selv og de rundt deg i en hektisk hverdag?

Gode ledere skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter. Gode ledere er rollemodeller for andre og bygger et bedre samfunn. Hvilke lederegenskaper er viktige for å fremme god ledelse og mangfold?

Ledernes årskonferanse den 13. november utforsker alt dette. Som hvert år siden 2013 får du her oppleve en uforglemmelig pakke med inspirerende navn. Mer informasjon om tidspunkter, innledere etc. legges ut på www.lederne.no/arskonferanse når de er klare!

Hvem er Lederne?

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Vår visjon er å bygge gode ledere i tråd med verdiene Tydelig – Inkluderende – Troverdig.

 

Historien

  • Lederne arrangerte den første konferansen alene i 2013.
  • Lederne og NITO arrangerte sammen Lederkonferansen FRONT i 2014, 2015 og 2016.
  • I 2017 arrangerte organisasjonen Ledernes årskonferanse på egenhånd.

 

Viktig informasjon

  • Konferansen er gratis for medlemmer av Lederne, men det dekkes ikke utgifter til reise og opphold. For ikke-medlemmer koster konferansen kr. 3.990.
  • Begrenset antall plasser. Her er det «først til mølla-prinsippet» som gjelder.

 

Se hele Ledernes årskonferanse 2018 her

Vertskap

Her ser du forbundsleder i Lederne - Audun Ingvartsen

Audun Ingvartsen

Ledernes politisk valgte forbundsleder og administrativt daglig leder.

Liv Spjeld By

Ledernes politisk valgte nestleder og daglig leders stedfortreder.