Ledernes årskonferanse 2019 – se livestreaming her!

Vi streamer Ledernes årskonferanse live fra kl. 09.30 til 16.00, den 13. november 2019. Gode lederne finner en optimal balanse mellom å ivareta seg selv og sine medarbeidere. Du vil bli inspirert av kjente foredragsholdere, og oppdage nye ledelsesverktøy som kan hjelpe deg til å lykkes enda bedre. God fornøyelse!

Tekst
Redaksjonen
Dato

Se hele Ledernes årskonferanse 2019 her!

Meld deg på her!

Hvilke verktøy trenger du i din verktøykasse for å bedre kunne lede både deg selv og de rundt deg i en hektisk hverdag? Gode ledere utvikler seg kontinuerlig fra en fastlåst tenkemåte til en læringsorientert tenkemåte, ikke minst for å forstå sine medarbeidere innenfra og seg selv utenfra.

Konferansen er åpen for alle, og er gratis for medlemmer. For ikke-medlemmer koster den 3990. Ønsker du å få med deg konferansen gratis, og samtidig nyte godt av Ledernes fordeler, kan du melde deg inn her!

Gode ledere skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter. Gode ledere er rollemodeller for andre og bygger et bedre samfunn. Hvilke lederegenskaper er viktige for å fremme god ledelse og mangfold?

Ledernes årskonferanse den 13. november utforsker alt dette. Her får du oppleve en uforglemmelig pakke med inspirerende navn. Mer informasjon om program, tidspunkter, innledere etc. legges ut her. Følg også med på vårt event på våre Facebook-sider!

Konferansier:

Dora Thorhallsdottir

Dora Thorhalldsdottir er gründer, relasjonsterapeut og komiker som inspirerer, og gir deg konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre. I 2017 og 2018 var hun aktuell med suksessen “Familiegreier” på Latter.

Hun grunnla EQ Institute i 2006, og arbeider som foredragsholder, relasjonsterapeut og lærer på skolen som hun også driver. Hun har utdanning som familieterapeut fra Kempler instituttet i Danmark (med Jesper Juul som hovedlærer), og er fra før utdannet allmennlærer og journalist med mastergrad i kommunikasjon fra England.

Noen av de du får høre:

Federico Lozano - Innovating and leading mindfully

Federico Lozano er en foreleser, entreprenør og design-tenkende trener som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe alle slags innovatører. Lozano jobber med toppledere i internasjonale selskaper (LG, DNB Bank, Samsung, Wilhelmsen, Telenor), grunnleggere av raskt voksende oppstartsselskaper, myndigheter og toppstudenter fra hele verden. Uavhengig av hvem han jobber med, er hans oppdrag alltid det samme: Å hjelpe mennesker til å utvikle sin kreative tillit, slik at de kan lede mer meningsfylte og medfølende liv.

Sigurd Granmark - kulTur

Sigurd Granmark er en av landets mest ettertraktede foredragsholdere. Han inspirerer medarbeidere og ledere til å bli bedre, både som menneske og kollega. Granmark har de siste 10 årene kartlagt hva som gjør at noen organisasjoner, utøvere, ansatte og lag alltid klarer å gjenskape de gode resultatene. Det viser seg at de beste ikke gjør andre ting, men de gjør ting litt annerledes.

Live Landmark er en foredragsholder som skal opptre på Ledernes årskonferanse 2019.

Live Landmark - Fra press til prestasjon

De som har gode relasjoner og et ryddig hode trives best og leverer mest! Live Landmarks foredrag snakker til hjernen, hjertet og magefølelsen og inspirerer hver enkelt til å ta ansvar for seg selv gjennom enkle teknikker der latter og humor er effektive virkemidler.

Med humor og selvironi formidler Live Landmark empatiske spark bak til de som ønsker å gi sine ansatte noen nye tanker i hodet. I bunn ligger kjent psykologi presentert med enkle verktøy. I 2015 ble hun kåret til "Årets motivator" av Confex.

Her ser du Nils Brenna, en foredragsholder som skal delta på Ledernes årskonferanse 2019.

Nils Brenna - Sånn er dere

Nils Brenna har sin faglige bakgrunn fra hovedfag i statsvitenskap og har i hele sitt yrkesliv jobbet med å kartlegge nordmenn. Først i NRKs analyseavdeling, deretter som analysesjef i VG og strategisk leder i reklamebyrået DDB.

Etter det var han med på å starte TV-programmet Brille, der han fortsatt jobber. I tillegg er han programleder sammen med Harald Eia i radioprogrammet «Sånn er du» på NRK.

Eirik Bergesen - Trump har snudd verden på hodet - kan norske ledere lære noe av hans kommunikasjonsstil?

Eirik Bergesen er politisk kommentator og satiriker. Eirik kommenterer ofte politikk på TV2 Nyhetskanalen, leder det månedlige satireshowet All Makt og skriver Opplysningskontoret.org.

Han har også skrevet for blant andre Bård Tufte Johansen, Harald Eia, Are Kalvø, Anne-Kat, Lindmo, Otto Jespersen, Nytt på Nytt.

Han er tidligere diplomat og jobbet i utenriksministerens sekretariat, på DC-ambassaden, EU-delegasjonen i Brüssel. Han har lang erfaring som konferansier og debattleder.

Her ser du Lisa Wade, som skal opptre på årskonferansen 2019.

Lisa Wade - Boss eller buddy? Lederes vanskelige balansegang

Lisa Wade arbeider som foredragsholder, rådgiver og fasilitator og har lang erfaring med leder-, medarbeider- og organisasjonsutvikling både i det private og det offentlige.

Hun har kunder som Oslo Kommune, Opera Software, DnB, NRK, Egmont Hjemmet Mortensen, Gjensidige og en rekke andre. Med bakgrunn fra media og McKinsey er Lisa vant til å forholde seg til ulike virksomheter og skreddersyr innholdet så det treffer tilhørerne.

Wade er kjent for å være energisk, tydelig og poengtert og har en spesiell evne til å engasjere små og store grupper.

 

Om konferansen

  • Onsdag 13. november 2019 fra kl 09.30 (registrering fra kl 08.30). Avslutning kl 16.00.
  • Konferansen arrangeres på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holbergs plass i Oslo sentrum, med perfekt beliggenhet kun 500 meter fra Karl Johans gate og kun en kort spasertur fra Nationaltheatret stasjon. Den er flyttet dit fra The Hub, som tidligere var annonsert som sted for årskonferansen (Ledernes kongress den 14. og 15. november avholdes som planlagt på The Hub).
  • Konferansen er gratis for medlemmer av Lederne, men det dekkes ikke utgifter til reise og opphold. For ikke-medlemmer koster konferansen kr. 3.990.
  • Begrenset antall plasser. Her er det «først til mølla-prinsippet» som gjelder.

Litt historie:

  • Lederne arrangerte den første konferansen alene i 2013.
  • Lederne og NITO arrangerte sammen Lederkonferansen FRONT i 2014, 2015 og 2016.
  • I 2017 arrangerte organisasjonen Ledernes årskonferanse på egenhånd.

Se hele Ledernes årskonferanse 2018 her

Vertskap:

Forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen.

Audun Ingvartsen

Forbundsleder Lederne

Liv Spjeld By

Nestleder i Lederne

Hvem er Lederne?

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Vår visjon er å bygge gode ledere i tråd med verdiene Tydelig – Inkluderende – Troverdig.