Ledernes årskonferanse 2019 – husk å sikre din plass nå!

Gode lederne finner en optimal balanse mellom å ivareta seg selv og sine medarbeidere. På denne konferansen vil du møte andre ledere og bli inspirert av kjente foredragsholdere, og oppdage nye ledelsesverktøy som kan hjelpe deg til å lykkes enda bedre.

Tekst
Redaksjonen

Meld deg på her!

Hvilke verktøy trenger du i din verktøykasse for å bedre kunne lede både deg selv og de rundt deg i en hektisk hverdag? Gode ledere utvikler seg kontinuerlig fra en fastlåst tenkemåte til en læringsorientert tenkemåte, ikke minst for å forstå sine medarbeidere innenfra og seg selv utenfra.

Konferansen er åpen for alle, og er gratis for medlemmer. For ikke-medlemmer koster den 3990. Ønsker du å få med deg konferansen gratis, og samtidig nyte godt av Ledernes fordeler, kan du melde deg inn her!

Gode ledere skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter. Gode ledere er rollemodeller for andre og bygger et bedre samfunn. Hvilke lederegenskaper er viktige for å fremme god ledelse og mangfold?

Ledernes årskonferanse den 13. november utforsker alt dette. Her får du oppleve en uforglemmelig pakke med inspirerende navn. Mer informasjon om program, tidspunkter, innledere etc. legges ut her. Følg også med på vårt event på våre Facebook-sider!

Konferansier:

Dora Thorhallsdottir

Dora Thorhalldsdottir er gründer, relasjonsterapeut og komiker som inspirerer, og gir deg konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre. I 2017 og 2018 var hun aktuell med suksessen «Familiegreier» på Latter.

Hun grunnla EQ Institute i 2006, og arbeider som foredragsholder, relasjonsterapeut og lærer på skolen som hun også driver. Hun har utdanning som familieterapeut fra Kempler instituttet i Danmark (med Jesper Juul som hovedlærer), og er fra før utdannet allmennlærer og journalist med mastergrad i kommunikasjon fra England.

 

Foredragsholdere:

(Flere foredragsholdere vil bli annonsert fremover)

Federico Lozano

Federico Lozano er en foreleser, entreprenør og design-tenkende trener som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe alle slags innovatører. Lozano jobber med toppledere i internasjonale selskaper (LG, DNB Bank, Samsung, Wilhelmsen, Telenor), grunnleggere av raskt voksende oppstartsselskaper, myndigheter og toppstudenter fra hele verden. Uavhengig av hvem han jobber med, er hans oppdrag alltid det samme: Å hjelpe mennesker til å utvikle sin kreative tillit, slik at de kan lede mer meningsfylte og medfølende liv.

Sigurd Granmark

Sigurd Granmark er en av landets mest ettertraktede foredragsholdere. Han inspirerer medarbeidere og ledere til å bli bedre, både som menneske og kollega. Granmark har de siste 10 årene kartlagt hva som gjør at noen organisasjoner, utøvere, ansatte og lag alltid klarer å gjenskape de gode resultatene. Det viser seg at de beste ikke gjør andre ting, men de gjør ting litt annerledes.

 

Om konferansen

  • Konferansen arrangeres på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holbergs plass i Oslo sentrum, med perfekt beliggenhet kun 500 meter fra Karl Johans gate og kun en kort spasertur fra Nationaltheatret stasjon. Den er flyttet dit fra The Hub, som tidligere var annonsert som sted for årskonferansen (Ledernes kongress den 14. og 15. november avholdes som planlagt på The Hub).
  • Konferansen er gratis for medlemmer av Lederne, men det dekkes ikke utgifter til reise og opphold. For ikke-medlemmer koster konferansen kr. 3.990.
  • Begrenset antall plasser. Her er det «først til mølla-prinsippet» som gjelder.

 

Litt historie:

  • Lederne arrangerte den første konferansen alene i 2013.
  • Lederne og NITO arrangerte sammen Lederkonferansen FRONT i 2014, 2015 og 2016.
  • I 2017 arrangerte organisasjonen Ledernes årskonferanse på egenhånd.

 

Se hele Ledernes årskonferanse 2018 her

Vertskap:

Her ser du forbundsleder i Lederne - Audun Ingvartsen

Audun Ingvartsen

Forbundsleder Lederne

Liv Spjeld By

Nestleder i Lederne

Hvem er Lederne?

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Vår visjon er å bygge gode ledere i tråd med verdiene Tydelig – Inkluderende – Troverdig.