Søk medlemsskap

Varehandel

Lederne-medlemmet Carlos Mendoza.

– Lidenskap for medarbeidernes personlige vekst

I Tett på et medlem har vi denne gangen tatt en prat med Carlos Mendoza, som jobber som salgssjef i Lyreco, og er med i bransjeutvalget for varehandel i Lederne. Vi spurte han om temaer knyttet til ledelse og hans medlemskap i Lederne.

Høyesterett har satt endelig punktum for spørsmålet om individuell ettervirkning

Ledernes medlemmer i Coop Økonom vant frem i sak om individuell ettervirkning, i dom fra Gulating lagmannsrett 23. januar. Denne dommen valgte imidlertid Coop Økonom å anke til Høyesterett og Ledernes medlemmer innleverte tilsvar.

Ragnvald Engum er varehussjef i Spar Kjør i Bergen.

– Takknemlig for helseforsikringen

Ragnvald Engum er varehussjef i Spar Kjøp, og ble medlem av Lederne mest på grunn av helseforsikringstilbudet. Det skulle vise seg å være et godt valg. Selv om helseproblemet var til stede i lang tid før Engum meldte seg inn, fikk han en god kompensasjon etter et alvorlig sykdomsforløp.

Svein Isaksen er medlem av Lederne, og jobber i Coop.

Vil skape kundeservice i verdensklasse

Svein Isaksen er født i Oslo, men oppvokst på et småbruk i Telemark. Rett etter videregående fikk han sin første butikkjobb. Siden har han jobbet seg oppover fra panterommet, til butikksjef i Coop. Nå er han WOW-general for hele Coop Midt-Norge.

Britt Heidi Værøy er medlem av Lederne.

– Det viktigste er å sikre jobben og inntekten din

Vi har møtt varehussjefen og Lederne-medlemmet Britt Heidi Værøy. I løpet av hennes tjueårige medlemskap har hun opplevd hvor verdifullt det er å være organisert. Her forteller Værøy om tryggheten medlemskapet gir, og om jobbhverdagen hennes som leder i varehandelsbransjen.

Seier i lagmannsretten om individuell ettervirkning

Ledernes medlemmer i Coop Økonom vant frem i sak om individuell ettervirkning, i dom fra Gulating lagmannsrett 23. januar.

Enighet i mellomoppgjøret på sokkelen

Årets forhandlinger på sokkelavtalen ble gjennomført 3. mai i Stavanger. Lederne kom til enighet med Offshore Norge i årets sokkeloppgjør, som er et mellomoppgjør, hvor det kun forhandles om lønn. - Vi er glade for at enigheten er oppnådd, og at vi unngår konflikt, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen i en kommentar.

Bli medlem av Lederne

Ikke stå alene i arbeidslivet – ha Lederne i ryggen!

Usikkerhet preger dagens jobbmarked, og mange føler seg utrygge i en tid med mange permitteringer og oppsigelser. Viktigheten av å ha en solid arbeidstakerforening i ryggen har blitt større.

Tre medlemmers korona-erfaringer

Vi har snakket med tre medlemmer om deres erfaringer under korona-tiden. Felles for dem er at de ikke har kunnet ha hjemmekontor. Disse tre har vært på jobb når de fleste har sittet trygt hjemme.

Enighet i forhandlingene med Virke på Lederavtalen

Etter brudd i årets tarifforhandlinger med Virke, har partene som følge av ny kontakt likevel kommet til enighet. Planlagt mekling hos Riksmekleren 6. november er derfor avlyst, og faren for streik er over.