Populær sommerlesing

Vi har samlet noen lesetips til deg med ønske om en riktig god sommer. La deg inspirere av et utvalg av våre mest leste artikler den siste tiden.

Dato

Lesing er en nøkkel til kunnskap, innsikt og personlig utvikling. Når du leser får du nye perspektiver og holder hjernen aktiv. I tillegg kan du få bedre konsentrasjonsevne, redusere stress, forbedre hukommelsen, og øke kunnskapen og kreativiteten.

God lesing!

Håndtere hersketeknikker på jobb

De fleste av oss utsettes for hersketeknikker en gang iblant. Opplever du det ofte kan det gå på bekostning av både helse og trivsel. Her er tips til hva du kan gjøre for å stå sterkere i møte med de ubehagelige teknikkene.

Slik lager du en effektiv strategi

En strategi er en langsiktig plan og angrepsmåte for å nå et mål. Det handler om å finne muligheter og trusler i omgivelsene, og koble disse sammen med de interne styrkene og svakhetene i virksomheten. I en tid med stor endringstakt, har strategiske metoder blitt viktige verktøy i enhver leders verktøykasse. Her er en oversikt som hjelper deg å lykkes med strategien.

Lær deg å takle en narsissist på jobben

Mange har dessverre opplevd dem; narsissistene på jobben. Men hvordan takler du dem, egentlig?

Kommunikasjon på arbeidsplassen

Vet du hva som kjennetegner god kommunikasjon, og hva det kan bety for miljøet på jobb? Her har vi samlet det du trenger å vite for å løfte kommunikasjonsferdighetene dine til nye høyder.

Sosialt på jobben gir økt trivsel

Sommerfest, julelunsj, fredagspils og små feiringer i hverdagen – sosiale samlinger på arbeidsplassen øker trivselen og bidrar til bedre bedriftskultur. Her er tipsene du trenger for å lykkes, og fallgruvene du bør se opp for.

Selvledelse – led deg selv til suksess

Selvledelse handler om å påvirke deg selv til å ta bevisste valg. Det vil gi deg en hverdag med mindre stress, økt produktivitet og bedre balanse mellom arbeid og fritid. Få tips til bedre selvledelse.

Endringsledelse – dette trenger du å vite

Med globalisering, digitalisering og klimakrise som store drivere, kjenner mange ledere på økt behov for gode lederverktøy for endring. Derfor har vi her samlet det du trenger å vite om endringsledelse, med linker til mer relevant lesestoff.

Slik leder du uten formelt personalansvar

Skal du lede personer eller team uten å ha formelt personalansvar, er du avhengig av å inspirere og motivere for å oppnå mål. Det er fullt mulig, så lenge du er bevisst din egen rolle. Få tips for å lykkes.

Publisert i Ferie, Ledertips