Bilde av en grønn skog, med en mann utenpå som retter slipset. Det representeres for et grønt klima

CEC European Managers lanserer “Ledere for fremtiden”

Ledernes europeiske medlemsorganisasjon, CEC European Managers, og som representerer mer enn 1 million ledere, lanserer nå en omfattende kampanje med fokus på lederes bidrag til en mer bærekraftig verden.

Tekst
Redaksjonen
Foto
CEC
Dato

Kampanjen #ManagersForFuture er en kampanje for å diskutere og bevisstgjøre hvordan ledere på ulike nivå kan handle for å forbedre bærekraftsprestasjonene til sine selskaper og organisasjoner.

CEC konstaterer i kampanjen at transformativ endring ikke kommer fra et tomrom. Det krever kunnskap, ferdigheter og handling.

Ledere har stor påvirkning på utforming av den strategiske utviklingen i deres virksomheter, samtidig som ledere sikrer at alle forretningsparametere samsvarer med målene. Ledere er også ansvarlige for å påvirke øvrig organisasjon, foruten å sikre anstendige arbeidsforhold og beskytte helse og sikkerhet på arbeidsplassen.
Ledere står imidlertid overfor et sett av hindre for å gjøre sine organisasjoner mer bærekraftige.

Selv om vi vet at vi må bli flinkere til å skape bærekraftige effekter for miljøet, samfunnet og et varig økonomisk system, blir spørsmålet om hvordan vi oppnår det for ofte lagt til side. Kampanjen spør derfor hvordan lederegenskaper, forretningsstrukturer og prosesser må endres for å oppnå materielle endringer – både for menneskene og for planeten.

Logoen til Managers for futureSjekk twitter– og facebooksidene og abonner på CECs nyhetsbrev https://managersforfuture.eu/contact for å holde deg oppdatert.

Du kan også gå inn på nettsidene https://managersforfuture.eu og sjekke hvordan du kan støtte kampanjen under “campaign”.

Kampanjen lanseres av CEC European Managers, den europeiske partneren som representerer en million ledere på EU-nivå.