Ny app:

– Lederne-appen er nyttig i hverdagen!

– Lederne har samlet info om god ledelse og medlemsfordeler på ett sted. Jeg anbefaler andre medlemmer å laste ned den nye medlemsappen til Lederne. Den er nyttig i hverdagen, sier Lederne-medlem Annelin Pettersen.

Tekst
Ingunn Larsen
Foto
Privat
Dato

Som daglig leder i Tindfoten FUS barnehage AS har Pettersen stadig lederutfordringer som må løses raskt. Nå benytter hun den nylanserte Lederne-appen som verktøy for å finne informasjon hun trenger som leder.

Enkel i bruk

– Jeg har alltid mobilen i lomma, så dette er praktisk. Jeg benytter ofte mobil som plattform. Lederne-appen er meget enkel og oversiktlig i bruk. Det er nyttig med apper som er brukervennlige og gir meg det jeg trenger, når jeg trenger det. Her opplever jeg at Lederne-appen innfrir, mener Pettersen.

– Hva liker du best med Lederne-appen?

– Den samler all info du trenger om god ledelse og Lederne på ett sted. Jeg liker at den har en god og enkel kursoversikt. Jeg kan enkelt velge temaer og bransjer jeg ønsker informasjon om, slik at jeg kun får opp det som interesserer meg. Jeg kan selv velge hva jeg ønsker å abonnere på, og få pushvarsler dersom det kommer noe nytt innen mitt interessefelt. Det er fint at jeg i tillegg finner alle medlemsfordelene samlet på samme sted. Det er enkelt å manøvrere seg rundt og få oversikt over fordeler som jeg ikke har benyttet meg av ennå, sier Annelin Pettersen.

Vil bli en enda bedre leder

Pettersen har vært medlem i Lederne siden 2018.

– Hvorfor er du medlem i Lederne?

– Jeg ønsker å utvikle meg til å bli en enda bedre leder. Hos Lederne får jeg kompetanseheving, jeg kan motta studiestøtte og delta på lærerike kurs og webinarer. Lederne er med på å bygge meg som leder, og gir meg nyttige verktøy og støtte i jobben min. Jeg setter også pris på leder-nettverket som er på tvers av bransjer, og selvsagt tryggheten Lederne gir med sine kompetente advokater og rådgivere. Jeg var tidligere medlem av en annen organisasjon, men byttet fordi jeg ønsket å ha en ledelsesrettet organisasjon i ryggen for meg som er leder. Det er dessuten nyttig å være medlem i en arbeidstakerorganisasjon som ikke også organiserer de jeg er leder for. Lederne tilbyr kurs og kompetanse innen ledelse på et helt annet nivå enn det jeg opplever at en annen arbeidstakerorganisasjon som ikke fokuserer på ledelse gjør. Hos Lederne kan jeg bygge et nettverk på tvers av yrkesgrupper, der det er ledelse som er i fokus, avslutter Pettersen.