Søk medlemsskap

Region Midt-Norge

Vinn gavekort på 5000 kroner!

Delta på sommerens vervekonkurranse! To vinnere får gavekort på 5000 kroner hver – alle har sjansen til å vinne!

Kværner Stord og norsk verksindustri er viktig for norsk teknologiutvikling

For å virkelig kunne koble av fra en stressende hverdag, så kan musikk, sang og billøp være god medisin, sier Ledernes hovedtillitsvalgt ved Kværner Stord.

Gunnhild Steen-Hansen, ansatt i Lederne.

Lederne har ansatt CRM- og analyserådgiver

Gunnhild Steen-Hansen startet denne uken i sin nye jobb som CRM- og analyserådgiver i Lederne. Hun skal jobbe med medlemsutvikling i seksjon for kommunikasjon, organisasjon og utvikling, og blir en viktig ressurs når et nytt medlemsregister (CRM-/ AMS-system) nå skal på plass. Med sin bakgrunn vil hun styrke Ledernes markedsarbeid.

Ansatte i luftfarten fortviler

Har myndighetene og politikerne forstått alvoret av krisen i luftfarten? Satser de på at litt åpning av samfunnet vil gi kraftig vekst i flyreiser? Det kan bli ren «gambling».

Begrenset tilgjengelighet 22. og 25. mai 2020

På grunn av en større omlegging av IT-systemene vil det fredag 22. og mandag 25. mai være begrenset tilgang til Ledernes sekretariatet.

Å være tillitsvalgt gir kompetanse

Lokal kunnskap er gull verdt for å ivareta medlemmenes interesser. Medlemmene trenger tillitsvalgte, slik som de tillitsvalgte trenger medlemmene.

Demokrati: En kvinne og en mann står og smiler ute i det grønne.

1. mai – noen tanker

Ledig stilling som juridisk rådgiver / rådgiver i Lederne

Til vårt Stavangerkontor søker vi en rådgiver med gode faglige kvalifikasjoner i arbeids- og tariffrettslige spørsmål. Stillingen rapporterer til seksjonsleder i Oslo.

Krisetiltak må settes inn i luftfarten

Mange tror økonomien hos flyselskapene er på plass med lånegarantiene fra staten. Det er feil oppfattet. De trenger ikke mer gjeld, de trenger kompensasjon for tapte inntekter for å kunne betjene faste kostnader, sier forbundsleder Audun Ingvartsen i et brev til regjeringen.

Gjenåpning av barnehager – erfaringer og utfordringer

Foreldre setter stor pris på gjenåpningen – og det gjør også de ansatte, som med stort engasjement har bidratt mye til å få etablert og å følge smittevernreglene og anbefalingene.