Søk medlemsskap

Region Midt-Norge

Her ser du et bilde ovenfra med hender fra forskjellige kulturer som møtes

Lederne Nordmøre inviterer til temakveld i Kristiansund

Hjertelig velkommen til en kveld med positivt påfyll, kunnskap og inspirasjon til ledelse på en flerkulturell arbeidsplass! Kvelden er gratis, og vil holde sted i Thon Hotel Kristiansund.

Fire avdelingar ble til ein i Ålesund

Lørdag den 26. oktober var 34 medlemmer samla i Ålesund. Agendaen bestod i å opprette avdeling Sunnmøre, som nå har blitt til ei samanslåing av dei fire avdelingane Ålesund, Brattvåg, Stranda/Sykkylven og Volda/Ørsta.

Ledernes lekreste julegave

Alle medlemmer i Lederne inviteres til å delta på årets julekampanje. Engasjer deg og vinn gavekort på 10 000 kroner!

Ny advokat ansatt i Lederne

Tirsdag 1. oktober startet en ny advokat i Ledernes seksjon for arbeidsliv og jus. Thomas Ostermann heter han, og har en spennende bakgrunn. Vi ønsker Thomas hjertelig velkommen til oss i Lederne!

Historisk felles regionmøte for fire regioner

Nær 100 delegater fra regionene Nord, Samvirke, Midt-Norge og Øst har 26. og 27. september vært samlet på Gardermoen for å debattere sentralstyrets høring om ny organisering av medlemsdemokratiet som skal behandles av kongressen i november.

Ledernes energi- og industrikonferanse 2019

Ledernes energi- og industrikonferanse 2019 finner sted onsdag 16. oktober på Scandic Stavanger Airport Hotel, Sola. Registreringen starter kl. 09.00 og konferansen starter kl. 09.30. Konferansen avsluttes kl. 15.30.

Informasjon om virkninger av streiken i Felleskjøpet Agri

Selv om Ledernes medlemmer ikke deltar i konflikter, kan man likevel på ulike måter bli utsatt for dem. Nedenfor finner du informasjon om hvilke bestemmelser som gjelder nå som Ledernes medlemmer kan påvirkes som følge av andres streik. Du finner også informasjon om hvordan du skal forholde deg under en streik hvor du ikke blir permittert.

Reduksjon av tiltaksplasser i arbeid og inkludering?

Lederne er generelt bekymret for en reduksjon i antall tiltaksplasser, og følger med når Nav reduserer omfanget og sier opp ulike tiltak.

Abrigo-Ana-Rute

Et verdig liv

Ana Rute (24) ble satt bort da hun var to år. Moren forsvant, og far har hun aldri hatt. Hun har selv en datter på 13 måneder og en sønn på fire år. ”Jeg skal gi barna mine et anstendig liv”, forteller Ana Rute. Hun bor på mødrehjemmet Abrigo, som gjennom 20 år har mottatt støtte fra norske fagorganiserte.

CEC European Managers lanserer «Ledere for fremtiden»

Ledernes europeiske medlemsorganisasjon, CEC European Managers, og som representerer mer enn 1 million ledere, lanserer nå en omfattende kampanje med fokus på lederes bidrag til en mer bærekraftig verden.