Enighet i forhandlingene om hovedavtalen i Virke

Lederne og Virke ble 11. januar 2022 enige om en revisjon av hovedavtalen i Virke. Hovedavtalen er en sentral avtale og regulerer samarbeidet mellom partene både sentralt og lokalt.

En varslet strømkrise

– Regjeringen må snarest utvikle langsiktige og forutsigbare rammevilkår for det norske strømmarkedet. Både arbeidsgivere, arbeidstakere og privatpersoner rammes av det som fremstår som tilfeldighetens spill, og politikerne har sovet i timen, sier forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen.

Sparte inn hele fagforeningskontingenten via medlemsfordel

- Jeg sparte over 13 000 kroner i året på bytte til den banken som fagforeningen min har avtale hos. Dermed går medlemskapet mitt i fagforeningen i økonomisk pluss, sier Christian Pollock Fjellstad. Han er medlem i fagforeningen Lederne. 

Spurte kollegaer – vant Apple-TV

Hvordan får de til å verve så mange? Superververe røper hvordan du kan vinne neste vervekonkurranse med flotte premier fra Lederne.

Arbeidstakere pålagt økte strømutgifter

Pålagt hjemmekontor gir lønnsreduksjon, gjennom at arbeidstakere får større strømregninger enn de ville fått i en normalsituasjon. – Det er uholdbart at arbeidsgivere og myndighetene skyver regningen over på de ansatte, sier forbundsleder Audun Ingvartsen i Lederne.

Vinn gavekort på 5000 kroner! 

Delta på Ledernes vervekonkurranse i desember, og vinn et universelt gavekort til en verdi av 5000 kroner. 

Book et videomøte med Lederne!

Bli kjent med Lederne – book et videomøte!

Vil du vite hva arbeidstakerorganisasjonen Lederne tilbyr medlemmene? Book et Teams-møte med rådgiver Anette Light. Hun forteller om medlemsfordelene, og besvarer dine spørsmål. Inviter gjerne kollegaer med på møtet.

– Vervepremien kom som bestilt!

Daniel Haugan hadde akkurat ødelagt sykkelen sin da han fikk beskjeden om at han var vinner av Ledernes sommerkonkurranse, og derved vinner av en flunkende ny sykkel til en verdi av 10 000 kroner!

Mann som smiler

– Lederne gir meg trygghet og nettverk

- Jeg ønsket tryggheten av å ha en solid fagforening i ryggen. Derfor meldte jeg meg inn i Lederne, sier varehussjef Kai A. Wiborg.

Bestill ferieleilighetene i Spania i 2022 nå!

Ledernes medlemmer kan nå bestille ferieopphold i 2022 på de to høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Her finner du all informasjon du trenger.