Her ser du et bilde ovenfra med hender fra forskjellige kulturer som møtes

Lederne Nordmøre inviterer til temakveld i Kristiansund

Hjertelig velkommen til en kveld med positivt påfyll, kunnskap og inspirasjon til ledelse på en flerkulturell arbeidsplass! Kvelden er gratis, og vil holde sted i Thon Hotel Kristiansund.

Fire avdelingar ble til ein i Ålesund

Lørdag den 26. oktober var 34 medlemmer samla i Ålesund. Agendaen bestod i å opprette avdeling Sunnmøre, som nå har blitt til ei samanslåing av dei fire avdelingane Ålesund, Brattvåg, Stranda/Sykkylven og Volda/Ørsta.

Ledernes lekreste julegave

Alle medlemmer i Lederne inviteres til å delta på årets julekampanje. Engasjer deg og vinn gavekort på 10 000 kroner!

Viktig spørreundersøkelse fra Petroleumstilsynet

Lederne oppfordrer alle medlemmer innen olje og gass til å svare på en spørreundersøkelse i regi av Ptil. Den er en del av rapporten ’Risikonivå norsk petroleumsvirksomhet’, som gjennomføres i perioden 14. oktober til og med 24. november 2019. Norce Norwegian Research Centre AS (NORCE) har ansvaret for den praktiske gjennomføringen av undersøkelsen. Det er oppnevnt en kontaktperson på landanleggene og innretningene/felt i forbindelse med utdeling og innlevering av skjemaene.

Ledernes Energi- og industrikonferanse 2019

Lederne avholdt sin Energi- og industrikonferanse 2019 på Stavanger Airport hotell på Sola 16. oktober. Mange anerkjente innledere var invitert til konferansen. Gjennomgangstemaet var i all hovedsak Norge som energi- og industrinasjon idag, og inn i fremtiden.

Ny advokat ansatt i Lederne

Tirsdag 1. oktober startet en ny advokat i Ledernes seksjon for arbeidsliv og jus. Thomas Ostermann heter han, og har en spennende bakgrunn. Vi ønsker Thomas hjertelig velkommen til oss i Lederne!

Galvano tar samfunnsansvar

Galvanos historie går tilbake til 1955 hvor man etablerte en industriell satsning som tok sikte på å sysselsette yrkeshemmede i landsdelen Nord-Norge.

Historisk felles regionmøte for fire regioner

Nær 100 delegater fra regionene Nord, Samvirke, Midt-Norge og Øst har 26. og 27. september vært samlet på Gardermoen for å debattere sentralstyrets høring om ny organisering av medlemsdemokratiet som skal behandles av kongressen i november.

Ledernes energi- og industrikonferanse 2019

Ledernes energi- og industrikonferanse 2019 finner sted onsdag 16. oktober på Scandic Stavanger Airport Hotel, Sola. Registreringen starter kl. 09.00 og konferansen starter kl. 09.30. Konferansen avsluttes kl. 15.30.

Informasjon om virkninger av streiken i Felleskjøpet Agri

Selv om Ledernes medlemmer ikke deltar i konflikter, kan man likevel på ulike måter bli utsatt for dem. Nedenfor finner du informasjon om hvilke bestemmelser som gjelder nå som Ledernes medlemmer kan påvirkes som følge av andres streik. Du finner også informasjon om hvordan du skal forholde deg under en streik hvor du ikke blir permittert.

Sekretariatet

Storgata 25, 0184 Oslo

22 54 51 50

post@lederne.no

Tjenestevei i saker vedr. arbeidsforhold/arbeidsrett

Kontakt lokal tillitsvalgt først. Hvis ikke tillitsvalgt på arbeidsplass, kontakt Ledernes seksjon for arbeidsliv og jus.

23 68 86 86

arbeidsrett@lederne.no

Privatjuridisk bistand

Send e-post til advokatfirmaet Norman & Co. Om svar ikke er mottatt innen to virkedager, ta kontakt på telefon.

22 12 11 80

lederne@norman-co.no

Forsikringskontoret

Reiseregninger

Kontingent og økonomi