Informasjon om mulige virkninger av en streik

Selv om Ledernes medlemmer ikke deltar i konflikter, kan man likevel på ulike måter bli utsatt for dem. Her finner du informasjon om hvilke bestemmelser som gjelder i de tilfeller Ledernes medlemmer permitteres som følge av andres streik. Du finner også informasjon om hvordan du skal forholde deg under en streik hvor du ikke blir permittert.

Kongsberg Gruppen kjøper Rolls-Royce Commercial Marine

- Dette er positivt både for ansatte, regionen og landet. Med den samlede kompetansen som finnes i Kongsberg Gruppen og Rolls-Royce Marine, vil dette bli en solid og ledende aktør innen maritim næring, sier Ledernetillitsvalgt Arild Walderhaug ved Rolls-Royce og Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen i en kommentar til at Kongsberg Gruppen kjøper Rolls-Royce Marine.

Viktig info om personvern i organisasjonen Lederne

EUs nye regler om personvern (GDPR) trer snart i kraft gjennom en ny personopplysningslov i Norge. Den nye lovgivningen stiller tydeligere krav til hvordan vi skal håndtere dine personopplysninger. GDPR gir deg blant annet rett til innsyn i og kontroll over dine egne personopplysninger.

Tusen takk til alle som deltok i medlemsundersøkelsen 2018!

Tusen takk til alle de 1890 medlemmene som tok seg tid til å svare på vårens medlemsundersøkelse. Tusen takk også til de potensielle medlemmene som svarte i en egen undersøkelse. Vi fikk inn masse verdifulle innspill som vil forme Lederne fremover.

La deg inspirere av 40 nye e-bøker!

Etter en lang vinter vil vi at du skal slappe av og hente deg inn i løpet av ferien. Hvis du allerede brenner for ledelse vil du kanskje glede deg over at Lederne nettopp har utvidet biblioteket sitt med 40 bestselgende bøker om ledelse? Vi vil gjerne inspirere deg til å ta noen av disse e-bøkene for deg, hvor enn du skal være i ferietiden.

Konflikter og trakassering – arbeidsmiljøloven som rettesnor

Konflikter kan både være utviklende og ødeleggende for arbeidsmiljøet og for den enkelte ansatte. Hvordan håndterer du konflikter? Professor Ståle Einarsen deler erfaringer og gir deg gode råd på dette medlemsmøtet i Bergen torsdag 4. oktober 2018. Meld deg på her!

– Positive Equinor-kontrakter – men husk topartssamarbeidet!

Equinor tildelte nylig store kontrakter til Baker Hughes, Halliburton og Schlumberger. Ledernes tillitsvalgte i de tre selskapene er svært glade for de store kontraktene og arbeidet de representerer, samtidig som de fremhever behovet for gode samarbeidsarenaer mellom selskapet og de ansatte fremover.

«Den nye oljen» – møt toppnavnene som avgjør Norges petroleumsfremtid!

Den 5. september 2018 avholder organisasjonen Lederne sin energikonferanse på Scandic Stavanger Airport Hotel Sola. Hit kommer alle toppnavnene for å snakke om "Den nye oljen". Kommer du?

Lederne inviterer til Aluminiumskonferansen 2018!

Aluminiumskonferansen 2018 har temaet «Norge - bærekraftig vertskap for verdensledende aluminiumsindustri» vil fokusere på den nye og avgjørende retningen norsk aluminiumsproduksjon har tatt. Drevet av grønn, fornybar energi, og i tråd med Paris-avtalen, er den norske produksjonen den reneste i verden. Til konferansen kommer blant andre Espen Barth Eide (AP), Tom Christer Nilsen (Høyre), Hilde Merete Aasheim (Hydro), Kai Rune Heggland (Alcoa), Olaf Brastad (Bellona), Svein Terje Strandlie (SINTEF) og Audun Ingvartsen (Lederne).

Tur til Rosendal med pensjonistklubben i Lederne avd. Bergen

Tirsdag 5. juni 2018 inviterte seniorgruppen våre pensjonister til årets dagstur. 15 pensjonister var påmeldt på turen som denne gang gikk til Rosendal (Baroniet) med hurtigbåt fra Strandkaien.

Oslokontoret

Storgata 25, 0184 Oslo

22 54 51 50

post@lederne.no

Stavangerkontoret

Breibakken 14, 4012 Stavanger

22 54 51 50

post@lederne.no

Ledernes forsikringskontor

Trekklister

Tastevalg 2- deretter tast 1

22545150

trekklister@lederne.no

Reiseregninger

Tastevalg 2 - deretter tast 3

22545150

reise@lederne.no

Kontingent og økonomi

Tastevalg 2- deretter tast 1

22545150

faktura@lederne.no

Fag/ juridisk

Storgata 25, 0184 Oslo

23688686

arbeidsrett@lederne.no