Ledernes kongress 2018 – følg den her!

Ledernes kongress starter torsdag 15. november kl. 11.00 med avslutning fredag 16. november kl. 15.00. Det er følgelig ingen møter lørdag. Vi gir deg oppdateringer fortløpende, så følg med i denne saken. Den vil bli oppdatert fortløpende i løpet av dagene.

Her ser du mange hender som har forskjellige hudfarger, og som danner en sirkel og et fint fellesskap. I sentrum er det et symbol som er tegnet i sand.

Lederne Nordmøre inviterer til temakveld i Surnadal – Flerkulturell arbeidsplass

Positivt påfyll, kunnskap og inspirasjon til ledelse på en flerkulturell arbeidsplass. Sammen med Ellen Gjerde setter vi fokus på ledelse på en flerkulturelt arbeidsplass – muligheter og utfordringer.

Lønn og arbeidstid på norske sokkelinstallasjoner

Innimellom ser og hører vi forvirring og misforståelser rundt hvordan lønns- og arbeidstidsordningene virkelig er blant norske olje- og gassarbeidere på sokkelen. Vi laget derfor denne lille filmsnutten for forhåpentligvis å opplyse og rydde noen myter av veien.

To kvinner og en mann samlet ved et skrivebord i kontormiljø.

Lederne søker generalsekretær i nyopprettet stilling

Opplev gårsdagens årskonferanse!

Vi er stolte av årets årskonferanse, og vi har lyst til å dele den med deg. Se gjerne gårsdagens konferanse i denne saken. Dette vil du bli inspirert av, og vil påvirke ditt eget lederskap!

Bjørn-Arild Samuelsen

Åpent foredrag om pensjon og sparing til Gjøvik

Vi inviterer til spennende foredrag om pensjon med Bjørn-Arild Samuelsen som foredrar om pensjon på en morsom, engasjerende og forståelig måte. Her vil du få svar på alt du måtte lure på om pensjon, enten du er ung eller eldre. Velkommen til Gjøvik Kultursenter, onsdag 17. oktober kl. 18.00 - 20.00. Foredraget er gratis for medlemmer og potensielle medlemmer. Ta gjerne med en kollega du tror dette er relevant for!

Lederne og NHO samlet på Vestlandet

Denne uken har samarbeidsutvalget mellom Lederne og NHO vært samlet til møter på Vestlandet.

Grønn revolusjon for norsk aluminiumsindustri

Aluminiumskonferansen 2018 tok for seg en stille revolusjon innen aluminiumsproduksjon. Drevet av grønn, fornybar energi, og i tråd med Paris-avtalen, er den norske produksjonen den reneste i verden. Hva skal til for at industrien løfter seg ytterligere og går for å produsere mer ferdigvare enn det gjøres i dag?

Forbundsleder Audun Ingvartsen i samtale med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg på Energikonferansen 2018.

Statsråden på Energikonferansen 2018

Den 5. september 2018 avholdt organisasjonen Lederne sin energikonferanse på Scandic Stavanger Airport Hotel Sola. Hit kom alle toppnavnene for å snakke om "Den nye oljen", inkludert den nye olje- og energiministeren som bare har hatt noen få dager i statsrådsstolen.

Velkommen til foredraget «Hjelp jeg blir misforstått!»

"Hjelp jeg blir misforstått!" er et foredrag om kommunikasjon, ledelse og konflikthåndtering. Foredraget er GRATIS for nåværende og kommende medlemmer av Lederne, og går av stabelen i Kristiansand kino den 11. september kl. 18.30.

Oslokontoret

Storgata 25, 0184 Oslo

22 54 51 50

post@lederne.no

Stavangerkontoret

Breibakken 14, 4012 Stavanger

22 54 51 50

post@lederne.no

Ledernes forsikringskontor

Trekklister

Tastevalg 2- deretter tast 1

22545150

trekklister@lederne.no

Reiseregninger

Tastevalg 2 - deretter tast 3

22545150

reise@lederne.no

Kontingent og økonomi

Tastevalg 2- deretter tast 1

22545150

faktura@lederne.no

Fag/ juridisk

Storgata 25, 0184 Oslo

23688686

arbeidsrett@lederne.no