Ledernes store fornyelse

Lederne skal fornye sin trauste 107-årige organisasjon til å bli en av de mest fremtidsrettede i norsk arbeidsliv. Du inviteres derfor til en workshop i høst, hvor du kan komme med innspill og påvirke valgene vi tar om fremtidens Lederne.

– Kvinnelige ledere lønnsdiskrimineres. Dette svarer norske politikere

Oslo: Kvinnelige ledere tjener i snitt bare 77 prosent av hva mannlige ledere gjør, viser en ny undersøkelse fra organisasjonen Lederne. – Det er vanskelig å komme utenom kjønnsdiskriminering, sier forsker Eivind Falkum.

Kommer du på Arendalsuka? Det gjør Lederne

Ledende organisasjoner og virksomheter i Skandinavia forstår at virksomheten deres fungerer i samfunn. Derfor deltar de beste på Arendalsuka. Her er Ledernes program for årets viktigste møteplass mellom politikk, nærings- og organisasjonsliv i Norge.

Lederne: – Ingen bør sette seg i en Super Puma

Lederne reagerer sterkt på at Luftfartstilsynet 14 måneder etter Turøyulykken og før alle granskingsrapporter er ferdige nå godkjenner Super Puma for bruk igjen. - Frustrasjonen, minnene og redselen sprer seg blant etterlatte, sokkelarbeidere og deres pårørende. Jeg vil imidlertid gi honnør til Statoil som sier de aldri vil ta i bruk Super Puma igjen, og håper de andre operatørene følger deres eksempel, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen. Lederne har gjennomført en omfattende rapport om ulike helikopteralternativer for sokkelen.

Nasjonal Unge Lederne-konferanse på Voss

Til legendariske Fleischer´s Hotel på Voss helgen 1.-3. september har Unge Lederne lagt sin nasjonale konferanse for å bygge nettverk og dele erfaringer. I tillegg får du oppleve Norges råeste "indoor skydiving". Lyst til å bli med? Søk nå!

Ledernes årskonferanse 2017: Fremtidens ledere – er du blant de?

Til Ledernes årskonferanse 2017 kommer inspirerende og kjente navn i hopetall. Dette vil du lære av, dette vil du bli inspirert av, dette vil påvirke ditt eget lederskap. Sett allerede nå torsdag 16. november 2017 av i kalenderen, og bli med oss på Thon Hotel Arena Lillestrøm. Påmeldingen er nå åpen. Her blir det fullt så vær kjapp med påmeldingen!

Rett til ny ansettelse

Etter en lang periode med mange nedbemanninger, kan det virke som det verste er over. Det er derfor viktig å være klar over at arbeidstakere som blir sagt opp som følge av driftsinnskrenkninger har fortrinnsrett til ny ansettelse hos arbeidsgiver etter arbeidsmiljøloven § 14-2.

Bestill ferieleilighetene i Spania i 2017 og 2018 (lavsesong) nå!

Ledernes medlemmer kan nå bestille ferieopphold utenom høysesongene i 2017 og 2018 på de to høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Her finner du all informasjon du trenger. Husk at i lavsesongen fra november til mars kan leilighetene leies i lengre perioder (hele uker) og til halv pris av ordinær pris!

Skifttillegget og OSO-ordningen ga enighet hos Riksmekleren

Nær to timer etter at fristen gikk ut kom Lederne og Norsk olje og gass til enighet i meklingen på sokkeloverenskomsten. Dermed blir det ingen streik på de fem plattformene der Lederne hadde varslet plassoppsigelse for 106 medlemmer. - Jeg er fornøyd med at vi gjennom konstruktive samtaler klarte å finne gode løsninger, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen.

Ny søknadsfrist for ledelsesutdanningen ved HiOA!

Søknadsfristen til den Lederne-støttede utdanningen "Ledelse i den norske arbeidslivsmodellen" har blitt flyttet til 15. juni. De heldige studentene som får være med på denne historisk nye utdanningen får gode støtteordninger og oppfølging fra organisasjonen Lederne. Det er satt av 25 studieplasser, og søknader må være registrert innen 15. juni 2017.

Oslokontoret

Storgata 25, 0184 Oslo

22 54 51 50

lederne@lederne.no

Stavangerkontoret

Breibakken 14, 4012 Stavanger

22 54 51 50

lederne@lederne.no

Ledernes forsikringskontor

Trekklister

Tastevalg 2- deretter tast 1

22545150

trekklister@lederne.no

Reiseregninger

Tastevalg 2 - deretter tast 3

22545150

reise@lederne.no

Kontingent og økonomi

Tastevalg 2- deretter tast 1

22545150

faktura@lederne.no

Fag/ juridisk

Storgata 25, 0184 Oslo

23688686

arbeidsrett@lederne.no