Nordområdene: – Dobling av ressursanslag gir muligheter for næring og miljø

Nye data som nylig ble lagt frem i Hammerfest dobler nå anslaget for uoppdagede ressurser i Barentshavet – geologene tror Norge kan utvinne 10 milliarder fat i det som kalles Barentshavet Nordøst. – Dette kan gi en gylden mulighet for både næringen og miljøbevegelsen, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen i en kommentar.

Linjebygg dømt i retten igjen

Lederne har møtt Prezioso Linjebygg i retten flere ganger på kort tid om usaklig oppsigelse. Nylig vant Ledernemedlemmene igjen – denne gang i lagmannsretten. Peter Harholt (36) og Steinar Sjøvik (51) har ennå ikke fått forklart hvorfor de ble oppsagt.

Er din avdeling årets Lederneavdeling?

Husk å nominere din avdeling til Carl Jensen-prisen for årets avdeling 2016! Nomineringsfristen går ut 15. juni.

Kommer du på Arendalsuka? Det gjør Lederne

Ledende organisasjoner og virksomheter i Skandinavia forstår at virksomheten deres fungerer i samfunn. Derfor deltar de beste på Arendalsuka. Her er Ledernes program for årets viktigste møteplass mellom politikk, nærings- og organisasjonsliv i Norge.

Nye opplysninger om S-92-styrten utenfor Irland

Et Sikorsky S-92, den samme helikoptertypen som er i trafikk til og fra offshoreinstallasjoner på norsk sokkel, styrtet på Irlands vestkyst natt til 14. mars. Nå er det kommet nye opplysninger om helikopterstyrten.

Møte om pensjon i Stavanger

Styret i avd. 04 Stavanger har gleden av å invitere deg til temakveld, onsdag 3. mai 2017, Stedet er Breibakken 14 i Stavanger, fra klokken 18.00 til 20.00.

En påskehilsen fra tøffe realiteter ved mødrehjemmet Abrigo i Brasil

Hvert medlem av Lederne bidrar til at mødrehjemmet Abrigo ved Rio de Janeiro i Brasil kan hjelpe unge mødre fra tøffe kår til å ta lederskap i egne liv, og slik forandre både deres egen og barnas fremtid. Støtten trengs, for det er et stadig røffere nabolag Abrigo befinner seg i. Bruk påskehøytiden til å lese historien om hvordan fotball-VM og sommer-OL i Brasil påvirket Abrigo og hvor mye den kontinuerlige støtten fra Norge betyr for enkeltliv i Brasil!

Påskehilsen 2017 – mye har skjedd siden jul og mye skal skje fremover!

Kjære dere alle sammen. Det har vært en travel vinter og nå lengter vi vel alle etter våren. Noen av oss har kanskje startet på velfortjent påskeferie og andre gjør en siste innsats disse første dagene i uken også.

Statoil med nye praksisplasser for petroleumsfagstudenter

Statoil vil gi ca 30 nyutdannede studenter innenfor petroleumsfag tilbud om praksisplass. – Vi er fornøyde med Statoils initiativ og raske fremgang. Dette er et positivt tiltak for å igjen gi mer fremtidstro til nyutdannede studenter i en bransje som har gått gjennom noen tøffe tak de siste årene, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen i en kommentar.

Delta i Norsk Ledelsesbarometer 2017!

Ledernes medlemmer som er registrert med mailadresser har fått mail om å delta i Norsk Ledelsesbarometer 2017. Det er viktig for kvaliteten på Ledelsesbarometeret og lønnsstatistikkene at flest mulig svarer på undersøkelsen.

Oslokontoret

Storgata 25, 0184 Oslo

22 54 51 50

lederne@lederne.no

Stavangerkontoret

Breibakken 14, 4012 Stavanger

22 54 51 50

lederne@lederne.no

Ledernes forsikringskontor

Trekklister

Tastevalg 2- deretter tast 1

22545150

trekklister@lederne.no

Reiseregninger

Tastevalg 2 - deretter tast 3

22545150

reise@lederne.no

Kontingent og økonomi

Tastevalg 2- deretter tast 1

22545150

faktura@lederne.no

Fag/ juridisk

Storgata 25, 0184 Oslo

23688686

arbeidsrett@lederne.no