– Urealistisk fra De Grønne

- De Grønnes landsmøteforslag om å fase ut norsk olje- og gassnæring i løpet av 15 år er fullstendig urealistisk. Europa er spesielt avhengig av gass til oppvarming og industri, og partiet har åpenbart ikke fått med seg at eneste realistiske alternativ til gass i en god del år er kull, som er betydelig mer forurensende. Gass er til sammenligning en ren natur- og energikilde. Det er oppsiktsvekkende at et politisk parti ikke ser slike sammenhenger, sier forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen.

Hva er best av norsk, dansk og svensk lederskap? Delta i undersøkelsen!

Lederne har sammen med våre svenske og danske søsterorganisasjoner gått sammen for å undersøke likheter og forskjeller mellom norsk, dansk og svensk lederskap. - I neste uke får Ledernes yrkesaktive medlemmer en epostundersøkelse fra Ipsos - denne håper vi så mange som mulig svarer på, sier forbundsleder Audun Ingvartsen.

#Gåforan, knips Ledernes drikkeflaske og vinn flotte premier!

I disse dager har Lederne 2500 drikkeflasker i omløp rundt om i Norges vidstrakte land. Vi har allerede kårets årets første vinner, som ble Linda Løtveit, og nå venter vi spenning på hva 17. mai vil bringe av fotografier!

Det første #gåforan-bildet er kåret!

Vinneren av vår første #gåforan drikkeflaske-konkurranse er nå kåret. Linda Løtveit er den heldige vinneren av et actionkamera!

Lederne trapper opp streiken i Akasia igjen

Fra arbeidstidens begynnelse torsdag 18. mai vil ytterligere ett medlem i Lederne tas ut i streik i Akasia Skranesvingen barnehage. Med dette uttaket har Lederne fem medlemmer i streik på området der arbeidsgiver er organisert i Spekter.

Lederne på fagkonferanse i Bergen

Sammen med over 330 frammøtte deltakere, deltok Lederne som utstillere på den årlige fagkonferansen til Arbeid & Inkludering i NHO Service som ble avholdt i Bergen 25. og 26. april 2017.

«Kunsten å kommunisere tydelig» – frokostseminar med Vibeke Holtskog

31. august 2017 fra kl. 08.30 til kl. 10.30 kommer pedagog, retoriker, forfatter og inspirerende formidler Vibeke Holtskog til Gjøvik og frokostseminar om "Kunsten å kommunisere tydelig".

Kurs i relasjonsledelse på Vestoppland

27. og 28. september tilbyr Ledernes avd. Vestoppland igjen kurs i relasjonsledelse på Gjøvik. Ikke la dette populære kurset gå ifra deg, meld deg på allerede i dag!

Statens havarikommisjon ute med foreløpig rapport om Turøy-ulykken

Lørdag 29. april er det ett år siden helikopterstyrten ved Turøy som tok livet av 13 offshorearbeidere. I lys av den la i dag Statens havarikommisjon for transport frem den foreløpige rapporten som avdekker de viktigste detaljene rundt ulykken.

Høringssvar om endringer i representasjonsregelverket

Arbeids- og sosialdepartementets har invitert Lederne og andre organisasjoner til å avgi høringssvar om forslag til noen forenklinger i, og klargjøring av, regelverket om ansattes rett til representasjon i foretaksstyrende organer, hvor Lederne er en av høringsinstansene.

Oslokontoret

Storgata 25, 0184 Oslo

22 54 51 50

lederne@lederne.no

Stavangerkontoret

Breibakken 14, 4012 Stavanger

22 54 51 50

lederne@lederne.no

Ledernes forsikringskontor

Trekklister

Tastevalg 2- deretter tast 1

22545150

trekklister@lederne.no

Reiseregninger

Tastevalg 2 - deretter tast 3

22545150

reise@lederne.no

Kontingent og økonomi

Tastevalg 2- deretter tast 1

22545150

faktura@lederne.no

Fag/ juridisk

Storgata 25, 0184 Oslo

23688686

arbeidsrett@lederne.no